Kom i gang med en oppstartspakke

Vi ønsker deg som kunde å få mest ut av våre tjenester. Derfor har vi skreddersydd sammen en rekke tjenester med mål om hjelpe deg til å få en plass i den digitale verden – raskt og enkelt.

Du betaler kun et engangsbeløp – that’s it!

Månedsbeløp kommer ved driftsavtale.

KR 37 499,-

pluss moms

For deg som ønsker å komme i gang og vet ikke helt hvor du skal starte – vi hjelper deg.

Månedsbeløp:

945,-/MND

For at du skal opprette holde din plass i den digitale verden så tilbyr vi smarte driftsavtaler  der vi gjør jobben vår – og du fokuserer på det du er flink til.

KR 29 999,-

pluss moms

For deg som ønsker å komme i gang og vet ikke helt hvor du skal starte – vi hjelper deg.

Månedsbeløp:

945,-/MND

For at du skal opprette holde din plass i den digitale verden så tilbyr vi smarte driftsavtaler  der vi gjør jobben vår – og du fokuserer på det du er flink til.

Kom i gang nå med oss

Som kunde hos linket får du

Gode priser

Redigerbare nettsider

30 - Dagers garanti

24/7 support

Førsteutkast kostnadsfritt

Profesjonell presentasjon

24/7 support

Ofte stilte spørsmål

Har du et spørsmål? Ta en titt på spørsmålene nedenfor, eller ta kontakt med oss. Vi svarer deg raskt.

Som kunde vil du få tilgang til de mest essensielle tjenestene vi tilbyr for å gjøre en bedrift fra ikke-synlig til synlig på nett. Disse er blant annet hjemmeside, opprettelse av sosiale medier, annonsering, logo, reklamefilm, kurs og komplett support av oss. Er du ikke fornøyd? Vi har en 30-dagers garanti med tett oppfølging helt til du blir fornøyd! 

Selvfølgelig kan du! Med WordPress plattformen som vi utvikler nettsiden din i, kommer et redigeringsprogram (Elementor) som er svært lettvint å sette seg inn i. Å endre tekst, bilder, eller å opprette nye blogginnlegg, er en lek i WordPress

Så klart! Vi hjelper deg gjerne med å sette opp et domene for nettsiden din. Du bestemmer hva nettadressen skal være, så ordner vi resten. Dersom du har et domene fra før av, hjelper vi deg med å omridigere det til din nye nettside. 

Gotcha! Våre standard e-postsystemer gir deg 20 unike e-postkontoer med 10GB lagringsplass. Mailen kan leses med webmail eller hvilket som helst e-postsystem som støtter POP3 eller IMAP, som f.eks. Outlook og Apple Mail.

Gjennom våre smarte driftsavtaler vil våre erfarne utviklere holde orden på nettsiden / nettbutikken din – sånn at du for fokusert på det du gjør best. Vi tilbyr blant annet support, regelmessige oppdateringer, regelmessig back-up av siden og opptil 4-timer med drift per måned.

Alle prosjekter er forskjellige, og noen nettsider tar derfor lengre enn andre. Vi estimerer vanligvis mellom 2-4 uker på de fleste oppstarts prosjekter vi jobber med, fra start til slutt. For at du som kunde skal få den beste servicen vi tilbyr så prioriterer vi kun to oppstartsprosjekter om gangen – og resten står på venteliste inntil vi sier oss fornøyde. Fortell oss litt om prosjektet ditt, så kan skal vi forsøke å komme så raskt i kontakt med deg.

Support er inkludert i det faste månedsbeløpet du betaler. Vi er med deg både under og etter utviklingen av nettsiden din. Dersom du ønsker at vi skal stå for drift av nettsiden din, vi tilbyr også smarte driftsavtaler.

Så flott! Kanskje er du da her fordi du ønsker en oppgradering / videreutvikle den? Vi tilbyr også en rekke andre tjenester i oppstartspakken vår sammen med nettside – ta kontakt med oss så tar vi en prat på hva vi kan hjelpe deg med.