Personvern

I Linket er vi svært opptatt av å opprettholde tillit og troverdighet til våre kunder og til de som besøker nettsiden vår. Ditt personvern er viktig for oss. Vi selger ikke e-postlister eller annen slags informasjon om deg til andre firmaer. Vi lager vakre nettsider og selger dem – det er greia vår.

Vi skal:

Informere deg på en tydelig og forståelig måte om hvordan dine personopplysninger samles inn, brukes og lagres.

Aldri selge, leie eller dele personopplysninger om deg til andre firmaer eller selskaper, med mindre vi blir lovpålagt.

Gi deg enkel mulighet for innsyn, retting og sletting av dine personopplysninger.

Alltid behandle dine personopplysninger rettferdig og i strid med gjeldende lovverk.

På disse sidene vil du finne retningslinjer som gjelder for deg som besøker vår nettside. Du vil finne informasjon om:

  • hvordan vi bruker data om deg
  • hvilke personopplysninger vi samler inn
  • hvordan vi sørger for at ditt personvern opprettholdes
  • dine rettigheter relatert til dine personopplysninger 
Så ta deg en kopp kaffe, sett deg godt til rette og les videre.

Generell informasjon

Ved å bruke de produktene og tjenestene som vi tilbyr, kan det hende at du deler dine personopplysninger med oss. Med personopplysninger menes det opplysninger eller vurderinger som kan knyttes til deg som enkeltperson.

Når du bruker nettsiden vår, vil vi kun hente inn personopplysninger om deg som du samtykker til. Dette kan f. eks. være når du legger ved dine kontaktopplysninger i et kontaktskjema som du sender inn til oss, eller når du skal registrere deg på siden vår.

Personvernerklæring for bruk av linket.no

 

Denne personvernserklæringen gjelder for www.linket.no (heretter “nettsiden”, “vi”, eller “oss”). Nguyen Webdesign (org.nr 922 599 734) står ansvarlig for behandling av personopplysninger som samles inn om brukere (heretter “du” eller “deg”) på nettsiden.

Vi gjør deg oppmerksom på at vi ikke samler inn personopplysninger som personnummer, fødselsdato og opplysninger knyttet til betalinger som blir utflrt gjennom nettsiden. Du er selv ansvarlig for å være innforstått med og akseptere Vipps og/eller Stripe sin vilkår og personvernserklæringer dersom du benytter deg av disse betalingsløsningene.

Informasjon som innhentes

Ved registrering på nettsiden vil vi hente inn informasjon som fornavn, etternavn og e-postadresse. Den samme informasjonen vil også hentes ut dersom du registreres gjennom sosiale medieplattformer som Facebook og Gmail. Vi gjør deg oppmerksom på at e-postadressen vi henter ut vil være den samme som du benytter deg av på din sosiale medieplattform. Per dags dato tilbyr vi ikke registrering via sosiale medieplattformer.

Dersom du benytter deg av standard betalingsmetode ved utsjekk, Vipps eller stripe, vil vi ikke hente ut tilleggsinformasjon om deg. Dersom du benytter deg av Vipps Hurtigkasse vil Vipps automatisk dele navn, adresse, postnummer, mobilnummer og e-postadresse til eier av vippskontoen med oss. Dette må godkjennes gjennom Vipps sin applikasjon ved betaling.

Formålet med å hente informasjon

Vårt formål med å innhente informasjon om brukerens navn og epostadresse er først og fremst for å identifisere brukeren. Som beskrevet i våre vilkår for bruk, forbeholder vi oss alle rettighetene til å stenge din bruker dersom vi anser informasjonen (navn eller e-postadresse) som falsk. I tillegg vil e-postadressen kobles mot din bruker og være ditt primære brukernavn når du logger inn. E-postadressen kan også benyttes for å sende ut nyhetsbrev og tilbud. Du kan enkelt melde deg ut fra dette ved å kontakte vår kundeservice. Informasjon som adresse og mobilnummer som vi automatisk får tilgang til dersom du benytter deg av Vipps Hurtigkasse er ikke relevant for oss og vi har ikke formål om å benytte oss av den informasjonen.

Hvorfor samler vi inn personopplysninger om deg?

For at vi skal kunne opprette et kundeforhold med deg, er vi nødt til å samle inn noen personopplysninger om deg. Vi samler kun inn de personopplysningene som vi mener er absolutt nødvendige for kundeforholdet. Dette er hovedsakelig navnet ditt og kontaktinformasjonen din, som telefonummer og e-postadresse. Dette samler vi inn for å kunne ha muligheten til å kommunisere med deg gjennom kundeforholdet vårt.

Hvordan behandler vi personopplysningene dine?

Personopplysninger dine behandles konfidensielt og vi deler aldri med noen andre tredjeparter, med mindre vi blir lovpålagt av offentlige myndigheter.

Vi tar vare på opplysningene dine så lenge vi ser at det er hensiktsmessig for kundeforholdet vårt med deg.

Kontaktskjemaer

Nettsiden vår inneholder flere kontaktskjemaer som du kan benytte for å ta kontakt med oss. Alle de informasjonsfeltene som er påkrevd i kontaktskjemaene er nødvendige for at vi skal kunne besvare henvendelsen din. Dersom disse feltene ikke fylles ut, kan vi ikke besvare henvendelsen din. De resterende feltene som ikke er påkrevd for å sende inn kontaktskjemaene er frivillige. Disse er du ikke nødt til å sende inn.

Som et alternativ til kontaktskjemaer, er du også hjertelig velkommen til å sende oss en e-post til [email protected]

Cookies

Nettsiden vår bruker cookies/informasjonskapsler for å samle inn informasjon. Dette inkluderer informasjon om besøkstrafikken til de som besøker nettsidene våre. Mer informasjon om dette kan du finne på vår side om cookies.

Sporing av besøkende

Vi benytter oss kun av tredjeparter som vi stoler på:

Vår nettside bruker Google Analytics for å samle informasjon om hvordan besøkende bruker nettsiden vår, og for å kunne forstå hvordan vi kan forbedre brukeropplevelsen.

google Analytics samler inn din IP-adresse når du besøker nettsiden vår. Google Analytics samler ikke inn ditt navn eller annen informasjon som kan identifisere deg. Google Analytics legger igjen en permanent informasjonskapsel i din nettleser for å kunne identifisere deg som en unik bruker neste gang du bersøker vår nettside. Denne informasjonskapselen kan ikke brukes av noen andre enn Google.

For mer informasjon om hvordan Google samler og bruker din data, klikk her.

For å forhindre Google Analytics i å bruke informasjon om, klikk her. 

Vi bruker Facebook Pixel på vår nettside. Dette gjør at besøkstrafikken din kan bli sporet etter at du har blitt dirigert til vår nettside dersom du klikker på en av våre Facebook-annonser. Dette gjør at vi kan måle effektiviteten av våre Facebok-annonser. all informasjon som samles på denne måten er anonym for oss. Vi kan ikke se personopplysninger for enkeltpersoner.

Facebook kan benytte informasjonen om deg til sine egne markedsføringskampanjer, i henhold ti lfAcebooks egne retningslinjer.

For å forhindre Facebook Pixel i å bruke informasjon om deg, klikk her.

Vår nettside er bygget og hostet av WordPress. WordPress bruker cookies som er nødvendige for at systemene deres skal fungere optimalt, som f. eks. at du skal kunne kommentere på blogginnlegg, legge til et produkt i din handlekurv. WordPress sine cookies brukes også for å kunne måle trafikken på nettsiden vår.

For mer informasjon, ta en titt på WordPress sine brukervilkår og personvern.

Innsyn, retting og sletting

Du har innsyn, retting og sletting av data vi har lagret om deg. Dette er du velkommen til å gjøre ved å sende oss en e-post til [email protected].

Dine rettigheter

Som bruker av nettsiden kan du kreve innsyn i personopplysningene som innhentes om deg, i tillegg til at du også kan kreve retting, sletting og begrensninger i behandling av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven. Når du benytter deg av nettsiden godtar du personvernserklæringen. Vi foreholder oss retten til å endre personvernserklæringen. Du er selv ansvarlig for å sørge for at du til enhver tid godtar den gjeldende personvernserklæringen. Dersom du ikke skulle godta denne må du umiddelbart slutte å bruke nettsiden og kontakte kundeservice slik at vi får slettet opplysninger om deg fra våre servere. Dersom du mener at vi ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven har du rett til å klage til datatilsynet.

Ansvarlig databehandler

Navn: Kevin Minh Nguyen
Adresse: 0527, Oslo
E-post: [email protected]