Vi lager nettsider som gir økt omsetning

Nå nye høyder med en unik nettside

Raskt og uforpliktet.

Veiledning

Linket.no følger opp og sørger for at overleveringen av nettsiden går som smurt. Vi satser på lange samarbeid og tett oppfølging.

30-dagers garanti

Linket.no tilbyr 30 dagers fornøydhetsgaranti. Vi skal alltid gjøre deg fornøyd. Prosjektet er ikke ferdig, før du er fornøyd!

Ingen skjulte kostnader

Hos oss betaler du et engangsbeløp for design og utvikling av en skreddersydd nettside, pluss et fast månedsbeløp for alt det som nettsiden trenger for å fungere. 

Trenger din bedrift en ny nettside?

Hvis du ikke er fornøyd med din eksisterende nettside er det lite attraktivt for kundene dine å betrakte deg eller din bedrift for moderne og velfungerende. Enkelte kan også tro at nettsider som ikke ser moderne ut er mindre troverdig. Derfor er vi her for å fornye dine nettsider. Linket gir deg et moderne design som varer og skaper tillit til deg og din bedrift. Vi utvikler nettsideløsninger i samarbeid med deg som kunde til det ultimate. Nettsiden er basert på dine ønsker uten noen form for begrensninger. 

Slik gir vi deg fornøydhetsgaranti.

MOBILTILPASSET NETTSIDE

En fremtidsrettet nettside

Viktigheten av å ha en mobiltilpassede nettsideløsning er en viktig prioritering. Nettsider som er mobiltilpasset gir høyere konverteringer. Dermed kan du være trygg på at du er på alle plattformer i en moderne stil. 

Alt vi utvikler skal være i samarbeid med deg. Vi ønsker å yte vårt beste for å gi deg det du trenger. I form av regnskapsprogrammer, betalingssystemer, timebooking, meny & bestilling etc. Du kan stole på at du er i trygge hender. Linket gjør det du ønsker og gir deg alt du trenger.

Vi passer også på å gi dine nettsider et raskt design slik at det ikke tar tid før man kommer inn på  dine nettsider. Vi er klare, er du?

MOBILTILPASSET NETTSIDE

En fremtidsrettet nettside

Å ha nettsider som er SEO tilpasset er meget viktig. Derfor tilbyr vi å søkeoptimalisere din nettside. Dette er viktig ved at brukere søker etter det de trenger på nett, dermed er det viktig å dukke så  høyt opp som mulig på disse søkene. Det er flere faktorer som avgjør dette. Men ved å være optimalisert så “ranker” man bedre. Dette gir flere besøkende på dine nettsider. Noe som fører til økt konvertering så fremt det er gjort riktig.

UFORPLIKTET TILBUD

Hva koster en nettside?

Fyll ut et raskt skjema, så gir vi deg et uforpliktende pristilbud på en skreddersydd nettside til firmaet ditt.

Noen prosjekter

UTVIKLET AV LINKET.NO

DESIGNET AV DEG

Driftsavtaler

Vi drifter etter dine krav

Din side

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. 

Tilbakemeldinger fra kunder

Daglig leder hos Womenrep

Vi er kjempe­fornøyd med prosessen, og har hatt et godt samarbeid hele veien.

Evelina Jocelyn

Daglig leder hos Dyremekka

Vi er kjempe­fornøyd med prosessen, og har hatt et godt samarbeid hele veien.

Birgitte Hansen

Daglig leder hos Warner bros

Vi er kjempe­fornøyd med prosessen, og har hatt et godt samarbeid hele veien.

Michale Jackson

Ny nettside?