Brukervilkår

I Linket er vi svært opptatt av å opprettholde tillit og troverdighet til våre kunder og til de som besøker nettsiden vår. Ditt personvern er viktig for oss. Vi selger ikke e-postlister eller annen slags informasjon om deg til andre firmaer. Vi lager vakre nettsider og selger dem – det er greia vår.

 

Vi skal:

Informere deg på en tydelig og forståelig måte om hvordan dine personopplysninger samles inn, brukes og lagres.

Aldri selge, leie eller dele personopplysninger om deg til andre firmaer eller selskaper, med mindre vi blir lovpålagt.

Gi deg enkel mulighet for innsyn, retting og sletting av dine personopplysninger.

Alltid behandle dine personopplysninger rettferdig og i strid med gjeldende lovverk.

På disse sidene vil du finne retningslinjer som gjelder for deg som benytter deg av våre produkter. Du vil finne informasjon om:

 • våre digitale produkter
 • våre forpliktelser
 • dine forpliktelser
 • betalinger og priser
 • angrerett og refusjon
 • erstatning og ansvars — fraskrivelse
Så ta deg en kopp kaffe, sett deg godt til rette og les videre.

 

Generell informasjon

Ved å bruke de produktene og tjenestene som vi tilbyr, kan det hende at du deler dine personopplysninger med oss. Med personopplysninger menes det opplysninger eller vurderinger som kan knyttes til deg som enkeltperson.

Når du bruker nettsiden vår, vil vi kun hente inn personopplysninger om deg som du samtykker til. Dette kan f. eks. være når du legger ved dine kontaktopplysninger i et kontaktskjema som du sender inn til oss, eller når du skal registrere deg på siden vår.

Personvernerklæring for bruk av linket.no

Linket.no er en markedssted for personer som ønsker å kjøpe ferdiglagde nettsider — og for de som er på utkitt etter noen som kan lage en nettside for dem. På nettsiden kan du både kjøpe ferdiglagde nettsider eller kontakte en av våre profesjonelle utviklere å avtale om en skreddersydd nettside. Innholdet på nettsiden ligger lagret på skyen og kan lastes ned til datamaskinen etter kjøp. Innholdet som lastes ned er ment for erfarne mennesker innenfor tekniske felt som blant annet WordPress og Elementor. 

Vilkårene for bruk regulerer din bruk av sour.no (heretter “nettsiden”, “vi” eller “oss”). Brukere av nettsiden (heretter “du”, “deg”) må ha fylt 15 år. Dersom du er under 15 år gammel må du be en av dine foresatte/verge gå gjennom disse brukervilkårene slik at dere sammen kan godkjenne disse. Dersom du ikke godkjenner vilkårene, må du umiddelbart slutte å bruke nettsiden. Ved å ha tilgang til, besøke og/eller bruke nettsiden, samtykker du til de enhver tid gjlende brukervilkårene. Vi forbeholder oss retten til å endre brukervilkårene. 

 

Informasjon om oss

Linket.no drives av Nguyen Webdesign (heretter “tjenestetilbyder”). Vi er et privat selskap som er registrert i Norge med organisasjonsnummer 922 599 734. Dersom du skulle ha noen spørsmål til tjenestetilbyder kan du kontakte oss gjennom kundeservice.

Vi har kundeservice tilgjengelig på [email protected]

Våre digitale produkter

 1. Våre digitale produkter har ingen begrenset levetid eller periode. Det er i tilfellet til plattformene du benytter deg av produktet som forhindrer deg til videre bruk, som f. eks. utdatert versjon av WordPress.
 2. Vi forbeholder oss rettighetene til å kunne tilby forskjellige digitale produkter som gir deg tilgang til forskjellig innhold/funksjonaliteter. Når du kjøper en av våre digitale produkter betaler du en fast sum og har deretter rettigheter til å laste ned det digitale produktet ned på din datamaskin. Skulle det ha seg slik at vi endrer på funksjonene/tilgangen/prisene til det digitale produktet du allerede har betalt for, understreker vi at disse endringene ikke vil gjelde ditt tidligere kjøp. 
 3. Når du kjøper et av våre digitale produkter har du kun anledning til å bruke filen på din egen nettside.
 4. Etter du har kjøpt det digitale produktet er det ditt ansvar å bruke det på riktig måte i henhold til instruksene vi har gitt både på nettsiden og på dokumenter.
 5. Digitale produkter kjøpt av oss er lisensert og vil ikke være lovlig å dele med andre som ikke har betalt for samme produkt. Ved brudd på dette kan saken anmeldes.

Våre forpliktelser

Når du kjøper et produkt på nettsiden vil du deretter få muligheten til å laste ned produktet i perioden som er spesifikert under kjøpet. Som lastet produkt vil du kunne få tilgang til avtale innhold/funksjonaliteter som kommer med dette produktet. Når du fullfører kjøpet hos oss vil du få tilstendt en kvittering dersom en gyldig e-postadresse ble oppgitt under registrering. Dersom du ikke mottar kvittering, kan du kontakte oss gjennom kundeservice.

Tjenestetilbyder har som mål at nettsiden til enhver tid skal fungere optimalt, men vi gir ingen garantier for dette. Vi gjør deg oppmerksom på at nettsiden kan slutte å fungere når som helst. Dersom dette skulle intreffe må du kontakte kundeservice umiddelbart slik at våre IT-eksperter kan få avklart situasjonen.

Dersom du ønsker å få din bruker slettet din bruker, må du kontakte kundeservice.

Dine forpliktelser

Per dags dato tillater vi kun pålogging gjennom vanlig e-postadresse. Du er pliktig til å oppgi korrekt informasjon under innlogging. Dersom vi skulle oppdage at du bruker en falsk, lånt eller en profil vi anser som uriktig vil vi umiddelbart stenge din tilgang til nettsiden.

Vi gjør deg oppmerksom på at tjenesten strengt er til personlig bruk og du kan derfor ikke dele innloggingsinformasjon eller det digitale produktet med andre, videreselge eller utnytte innhold som er på nettsiden kommersielt. Det er både ulovlig og straffbart å anskaffe seg uautorisert tilgang til nettsiden. Å kopiere innhold samt legge ut innhold fra nettsiden på internett er også ulovlig og straffbart. Vi forbeholder oss alle rettigheter til å opprette et søksmål dersom du skulle bryte noe av det overnevnte.

Som bruker av nettsiden er du ansvarlig for at ditt brukernavn og passord kun er forbeholdt deg og at dette lagres på en trygg og sikker måte. Ettersom din innloggingsinformasjon er konfidensiell står du fullt ansvarlig for all aktivitet som foregår på nettsiden med din innloggingsinformasjon. 

Dersom du mistenker at andre har fått tilgang til din innloggingsinformasjon må du kontakte oss umiddelbart, eller selv endre passord gjennom profilsiden. 

Betalinger og priser

Vi tilbyr tre forskjellige betalingsløsninger:

 1. Vipps hurtigkasse – Vipps er en mobilapplikasjon/nettside hvor du kan lagre betalingsinformasjon som bankkkort slik at du slipper å taste inn denne informasjonen mauelt hver gang du utfører et kjøp. Du får en forespørsel på din vipps-mobilapplikasjon om å godkjenne kjøpet, hvor du så velger om du vil godkjenne eller avslå kjøpet. Les mer om hvordan de fungerer ved å klikke her.
 2. Stripe – Stripe gir deg muligheten til å betale med visa/Mastercard. Her taster du inn kortinformasjon manuelt. Les mer om stripe ved å klikke her.
 3. Paypal – Paypal gir deg muligheten til å betale med en av deres egne kontoer gjennom at du har lagret kortinformasjon og tilsendt penger til en av dine egne paypal konto. Les mer om paypal ved å klikke her.

Betalingsløsningene vi benytter oss av imøtekommer alle gjeldende sikkerhetskrav per dags dato (11.11.2020). All kommunikasjon mellom kortinnhaver (deg) og betalingssystemet foregår gjennom krypterte SSL forbindelser. Dette er for å ivareta din sikkerhet og uvedkommende kan derfor ikke se data om utveksles. Opplysninger som blir oppgitt i betalingssystemene vil dermed ikke være tilgjengelig for oss. Vi understreker at dette gjelder for både nettsiden og tjenestetilbyder.

Digitale nedlastbar produkter er pålagt en merverdiavgift (mva) grunnlag på 25% og prisene som er opplyst på nettsiden er dermed uten mva. 

Angrerett og refusjon

Når du kjøper et digitalt produkt får du umiddelbart tilgang til å laste ned innhold fra produktet på nettsiden. Du samtykker til at kjøpet aktiveres umiddelbart og at du derfor ikke har angrerett på kjøpet, jf. Agrerettlovens § 22 bokstav n.

Dersom det skulle oppstå noe som helst problemer med aktiveringen av det digitale produktet ber vi deg om å kontakte oss umiddelbart slik at vi kan finne en løsning på problemet.

Immaterielle rettigheter

Innhold på nettsiden beskyttes av norske regler om immaterielle rettigheter. Opphavsrett og andre immaterielle rettigheter til innhold som er og blir publisert på nettsiden tilhører oss. Som kunde gir vi deg tilgang til betalt innhold på siden, men kun for personlig/privat bruk og ikke kommersielle formål.

Vi forutsetter at du ikke:

 1. Kopierer, legger ut, distribuerer, offentliggjør, kringkaster, overfører eller tilgjengeliggjør innhold på nettsiden for allmennheten eller lar andre gjøre det.
 2. Videresender, laster ned og/eller deler innhold på nettsiden. Unntaket er pdf filer som blir lagt ut for nedlasting. 

Du får ingen måte eierskap eller rettigehter til innhold på nettsiden.

Kommunikasjon/Personvern

Vi kan etter reigstrering kontakte deg gjennom e-post med innhold som kan gjelde ditt kundeforhold til oss.

Vi vil understreke at vi ikke selger eller tilgjengeliggjør informasjon om deg for tredjeparter uten ditt samtykke. Vi behandler dine personopplysninger i samsvar med norske lover og vår personvernserklæring. Klikk på lenken i grønt for å lese om vårt personvern.

Erstatning og ansvars – fraskrivelse

Vi gir ingen garantier for innhold på nettsiden. Det betyr at vi ikke kan garantere at innhold som er tilgjengelig på nettsiden er korrekt eller fullverdig. Dersom du skulle oppdage noen feil i produktene vi selger må du henvende deg til vår kundeservice og vi vil undersøke dette videre. Dersom vi konkluderer med at det har blitt gjort en feil vil vi ta ned produktet det gjelder og eventuelt laste opp en oppdatering.

vi kan ikke under noen omstendigheter stilles til ansvar for skader, tap av data, tapt fortjeneste eller noe annet tap som kan oppstå i forbindelse med bruk av nettsiden. Vårt erstatningsansvar begrenser seg til enhver tid til den prisen du har betalt for det digitale produktet.

Endring i avtalen

 

Vi ønsker å gjøre det tydelig at tjenestetilbyder forbeholder seg rettigheten til å endre eller erstatte bruksvilkårene. Endringer som foretas vil bli gjort tilgjengelig på nettsiden og du har selv ansvar for å gjøre deg kjent med vilkår for bruk som er aktuelle til enhver tid. 

Dersom du ikke godtar våre vilkår for bruk etter at de er publisert må du umiddelbart slutte å bruke nettsiden og kontakte kundeservice slik at vi kan stenge din konto. Vi fraskriver oss alt ansvar for erstatning dersom dette er tilfellet.

Innsyn, retting og sletting

Du har innsyn, retting og sletting av data vi har lagret om deg. Dette er du velkommen til å gjøre ved å sende oss en e-post til [email protected].

Ansvarlig databehandler

Navn: Kevin Minh Nguyen
Adresse: Oslo, 0527
E-post: [email protected]